Question 1 - Do you do regular video editing or just using stock photos and videos?
Answer: I only do videos using stock photos and videos.
Question 2 - Who owns and pays for the stock photos and videos?
Answer: I have paid access to several stock photo and video libraries. All the photos and videos I use are legit and NOT randomly taken off the internet or youtube.
In fact, for each video I create for you, I will give a link to all the photos and videos used in the video with it's attributions. You'll be able to use a disclaimer like this, "This presentation contains images that were used under a Creative Commons License. Click here to see the full list of images and attributions: https://link.attribute.to/cc/464592"
Question 3 - Can you include a custom intro and outro like you did on the videos above?
Answer: Yes, I can. YOU need to provide the intro and outro graphic or video. When you send it to me, I'll include it in the video. NOTE: If you're going to use an animated logo intro, it cannot just have music. There needs to be a voice behind it. For instance, in the videos above, you'll notice the person says, "Welcome all you blood pressure warriors!" while the logo is playing.
Question 4 - Do you charge extra for including intro and outro?
Answer: Nope. I'll do this for free, as an expression of my gratitude that you chose to work with me. :-)
Question 5 - Can you do a 30 minute video?
Answer: Yes, I can. I charge by the minute and there are no volume discounts for more minutes. It takes me the same amount of time to produce one minute of video, no matter how long the video is.
Question 6 - Who owns the video after it's produced?
Answer: Of course YOU DO! You paid me to produce it. It's yours.
Question 7 - Do you do any audio editing if I send you an audio file?
Answer: No, I don't. Sorry about that.
Question 8 - If I use the auto voice capability, what can I do to make it sound more realistic?
Answer: To make your auto voice recording sound more realistic, in the script you send me, use contractions like don't, can't, shouldn't, or he's. You get the idea. Make the sentences read at a 5th-6th grade level with short, to-the-point sentences. And also use periods and commas in their proper places (especially commas). The more you do these three things, the more realistic your auto voice will sound.
Question 9 - How long does it take to produce a video. What's your turnaround time?
Answer: It depends on the length of the video and my backlog. Usually, it takes about two days to complete a 3 minute video. But when you order the video, I'll take a look at it and let you know when I'll have it back to you.
Question 10 - How do you deliver the video?
Answer - I use Google drive, so I'll send you a link to the finished video and you can just download it using the link I send you.